Buurt-Sport-Vereniging

De sportbuurtvereniging is een sportactiviteit, georganiseerd door stadsdeel Nieuw-West in samenwerking met sportvereniging WEST! Bij de sportbuurtvereniging op de Louis Bouwmeesterschool kunnen kinderen in 10 lessen tegen een gereduceerd tarief kennismaken met de sport turnen en turnvereniging WEST!.

Waar en wanneer?

De lessen vinden plaats op donderdag van 16:30 tot 17:30 in de Louis Bouwmeesterschool, aan de Louis Bouwmeesterstraat (even de Lobo Braakensiekstraat inrijden, want de gymzaal ligt aan de achterzijde van de school) en worden gegeven door Leonie Huizinga en Tamara Kouwets.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor een periode van 10 weken bedragen € 30,-.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen met je naam en leeftijd naar pverheul@sportserviceamsterdam.nl

Wat na 10 weken sportbuurtvereniging?

Wil je na 10 weken graag door met turnen? Dat kan! Schrijf je in als lid bij de vereniging en neem deel aan één van de verenigingsuren. Als lid van de vereniging mag je deelnemen aan echte turnwedstrijden!