Volleybal voor volwassenen in Amsterdam

Volleybal in competitieverband

Vanuit West! nemen vier damesteams en (momenteel) een herenteam deel aan de competitie van de Nevobo. De teams trainen op de maandagavond in het Caland Sportcomplex in Osdorp en spelen daarnaast wedstrijden in Amsterdam en de directe omgeving. De teams van West! zijn gemengd qua leeftijd. Er is een stevige ambitie, maar het volleybalplezier staat voorop.

Twee keer per jaar wordt binnen de vereniging een mixtoernooi georganiseerd samen met de recreatieve spelers. Ook vindt eenmaal per jaar het ‘Ben Pekelharing familietoernooi’ plaats.

Ben je nieuwsgierig naar wat West! je te bieden heeft?
Meld je dan aan via ons contactformulier en kom een keer vrijblijvend meetrainen!
Ook vragen kun je kwijt op dit formulier.

Heb je nog vragen of wil je aanvullende informatie laat het ons weten via ons contactformulier.

Trainingstijden

De trainingen zijn (onder voorbehoud) op maandagavond in hal 1 van het Caland Sportcomplex, Eliza van Calcarstraat 2.

Team Trainingstijd Klasse Trainer Competitieschema en stand
 Dames 1  19:15 – 20:45  4 Theo Peters  Schema en stand
 Dames 2  19:15 – 20:45  4 Bert Scholtens  Schema en stand
 Dames 3  19:15 – 20:45  6  Selçuk Yildrim  Schema en stand