Turnen Jeugd

turnen jeugd

Turnen voor jeugd in Amsterdam

Vind jij gym op school ook zo ontzettend leuk en heb je zin om na school nog wat meer te gymmen, dan ben je bij WEST! aan het goede adres. Behalve dat het erg leuk is om bij ons te turnen zorgt het er ook voor dat je goed leert bewegen en een goede houding krijgt.
Het turnen vindt plaats in de gymzaal van de Pro Regeschool, Hemsterhuisstraat 87.

Je leert verschillende oefeningen, zoals de handstand-overslag en een salto op de mini-tramp. Het turnen is er al voor kinderen vanaf 2 jaar. Er zijn verschillende lestijden voor de verschillende leeftijden, de lessen zijn op woensdag.

De lestijden zijn als volgt:
Voor kinderen van 2-4 jaar Nijntje beweegdiploma van 14.00-14:45u
Voor kinderen van 4-6 jaar Kleutergymnastiek van 15.00-16:00u
Voor kinderen van 7 t/m 9 jaar van 16.00u tot 17.00u
Voor kinderen van 10 en ouder van 17.00u tot 18.00u

Elk jaar in april houden we clubkampioenschappen waar alle turners en turnsters aan mee mogen doen. Er zijn verschillende oefeningen waar je je van je beste kant kunt laten zien en die beoordeeld zullen worden door een jury. De kampioenschappen worden afgesloten met een heuse prijsuitreiking. Daarnaast kun je een paar keer per jaar deelnemen aan wedstrijden van het rayon Amsterdam.

Als lid van WEST! betaal je contributie. Voor de contributies zie ons contributie overzicht.
Heb je nog vragen dan kun je die stellen via ons contactformulier.