Recreanten

Volleyballen voor volwassenen in Amsterdam

Volleyballen als recreant

Op de maandagavond trainen er 4 groepen recreanten. Het betreffen groepen met verschillende niveaus. Na een warming-up en (basis)training wordt er een lekker partijtje gespeeld. Alle trainingen vinden plaats in hal 1 van het Caland Sportcomplex, Eliza van Calcarstraat 2 in Osdorp.
Op vrijwillige basis is het mogelijk deel te nemen aan recreantentoernooien. De nadruk ligt hier op gezelligheid, maar in de wedstrijden kan het er fanatiek aan toegaan.

2 Keer per jaar vindt het zogenaamde mixtoernooi plaats. Alle volleyballers van elk niveau en leeftijd kunnen hieraan meedoen. Er worden ‘redelijk-gelijk-niveau’ teams samengesteld om daarna een aantal partijtjes tegen elkaar te spelen. Deze avonden worden altijd gezellig afgesloten met een drankje en een hapje.

Eén keer per jaar organiseert WEST! het familie-vrienden-volleybaltoernooi, waarvoor alle leden met een eigen team (waarin ook niet-leden zitten) zich kunnen inschrijven. Er wordt eerst geselecteerd op niveau zodat er twee verschillende poules ontstaan. Hierna spelen we een leuk toernooi. Een heel gezellig evenement!

Informeer naar de mogelijkheden om een keer geheel vrijblijvend mee te trainen!

Heb je nog vragen of wil je aanvullende informatie laat het ons weten via ons contactformulier.

Trainingstijden

Groep Samenstelling Trainingstijd Trainer
Recreanten dames en heren 19:15 – 20:45 Marcel Bakker
Recreanten dames en heren 20:45 – 22:15 Hans Haer
Recreanten dames en heren 20:45 – 22:15 Ellen van Zoen
Recreanten dames en heren 20:45 – 22:15 Fenny van der Vooren

Voor de contributies zie ons contributie overzicht.