ALV 17-10-2019

Op 17 oktober is de algemene ledenvergadering van SV West! Heb je wat te melden of wil je weten hoe de vereniging er voor staat. Kom dan naar de 153e ALV.

Voor de uitnodiging, agenda en bijbehorende stukken klik hier

Frank Schutte Mixtoernooi

Beste volleyballeden,

Het einde van het jaar komt in zicht en daarmee ook de laatste trainingen van 2019 voor de recreanten en de competitiespelers. Op maandag 6 mei wordt het volleybalseizoen in de Calandhal afgesloten met het traditionele Frank Schutte mixtoernooi.

Inschrijven om 19:00u op de tribune bij Lia en Jeannette, start wedstrijden 19.30u. Houd rekening met het niveauverschil tussen de teamleden en houd het sportief, dus geen keiharde smashes, zodat het voor iedereen leuk blijft. Na afloop maakt de voorzitter de uitslag bekend in het Calandcaf√©. En natuurlijk is er dan iets lekkers voor de winnaars! Komt allen, het mixtoernooi is een leuke manier om gezamenlijk het jaar af te sluiten!

 We hopen jullie allemaal te zien op dit leuke evenement

Het bestuur.

HET JUBILEUM

Het jubileumjaar zit er bijna op. Voor het jubileum zijn verschillende uitgaven gemaakt, zoals de jubileumkrant en het jubileumboekje dat is gepresenteerd op het feest. In het boekje wordt aangekondigd dat enkele oudere jubileumuitgaven door Arie van Genderen zijn gedigitaliseerd en als PDF zijn te downloaden. Het gaat om de volgende uitgaven: 50 jaar Kracht en Vriendschap, 125 jaar Kracht en Vriendschap en het boekje met Herinneringen. U vindt de link naar de PDF’s op de pagina Geschiedenis¬†op deze website. Bij het 125-jarig bestaan is destijds een speciale editie gemaakt van het clubblad Gymfonie. Ook het door Arie van Genderen geschreven boekje 150 jaar SvWEST! is als PDF te downloaden. Van dit laatste boekje zijn nog volop gedrukte exemplaren beschikbaar. Ze worden bewaard in een kast in de Calandhal, dus verkrijgbaar bij de trainingen.

BEN JE EEN BEGINNENDE VOLLEYBALLER

Helaas hebben wij momenteel geen plek voor beginnende volleyballers met weinig tot geen ervaring.