Turnen Jeugd

turnen jeugd

Turnen voor jeugd in Amsterdam

Vind jij gym op school ook zo ontzettend leuk en heb je zin om na school nog wat meer te gymmen, dan ben je bij WEST! aan het goede adres. Behalve dat het erg leuk is om bij ons te turnen zorgt het er ook voor dat je goed leert bewegen en een goede houding krijgt.
Het turnen vindt op de dinsdag plaats in de gymzaal van de Louis Bouwmeesterschool en op de woensdag in de gymzaal van de Pro Regeschool.

Je leert verschillende oefeningen, zoals de handstand-overslag en een salto op de mini-tramp. Het turnen is er al voor kinderen vanaf 2 jaar. Er zijn verschillende lestijden voor de verschillende leeftijden, de lessen zijn op dinsdag en woensdag.

De lestijden zijn als volgt:
– 2-4 jaar Nijntje beweegdiploma, Woensdag van 15:30-16:45u                                                                                                     Pro Regeschool – Hemsterhuisstraat 87
– 4-6 jaar Kleutergymnastiek, Dinsdag van 16:30-17:30u                                                                                                                    Louis Bouwmeesterschool, Louis Bouwmeesterstraat 14
– 7+ turnen voor kinderen vanaf 7 jaar, Dinsdag van 16:30-17:30u.                                                                                               Louis Bouwmeesterschool, Louis Bouwmeesterstraat 14.

Elk jaar in april houden we clubkampioenschappen waar alle turners en turnsters aan mee mogen doen. Er zijn verschillende oefeningen waar je je van je beste kant kunt laten zien en die beoordeeld zullen worden door een jury. De kampioenschappen worden afgesloten met een heuse prijsuitreiking. Daarnaast kun je een paar keer per jaar deelnemen aan wedstrijden van het rayon Amsterdam.

Als lid van WEST! betaal je contributie. Voor de contributies zie ons contributie overzicht.
Heb je nog vragen dan kun je die stellen via ons contactformulier.