SVU Driekamp volleybal toernooi

SvWest!  » Uncategorized »  SVU Driekamp volleybal toernooi
0 Comments

Het seizoen mag dan wel net voorbij zijn, maar wij kijken alvast vooruit naar het nieuwe seizoen! Op zaterdag 7 september organiseert SVU het jaarlijkse Driekamp ter voorbereiding van de nieuwe competitie en wij zijn op zoek naar teams die tegen onze teams willen spelen. SVU heeft op het moment 9 damesteams en 6 herenteams die van promotieklasse tot en met de 6e klasse spelen. Ook hebben wij een mix team dat bestaat uit nieuwe volleyballers.

Het toernooi zal plaatsvinden op sportcentrum VU in Amstelveen en duurt van 12:00 tot 18:00 met inloop vanaf 11:30 om op te warmen. Achteraf zal er nog een feest zijn waar wij jullie graag voor uitnodigen.

Stuur een mailtje naar secretaris@svuvolleybal.nl als 1 of meerdere teams van jullie vereniging interesse heeft om mee te doen met de driekamp! Wij vieren daarnaast de start van ons 55e lustrum, dus het belooft een goed feest te worden. Let op VOL = VOL, dus reageer op tijd! Meer informatie volgt later, maar ik hoop dat jullie de datum in ieder geval vrij zullen houden.